Visszatért egy régi veterán a Saints Row fejlesztői közé, így talán összekapja magát a stúdió

2017. október 09.
3.0381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált Jim Boone, a Volition egykori veteránja, aki alig másfél évvel azt követően, hogy kilépett stúdiójából, most újra régi helyén dolgozik.

Jim egy igazi veterán, aki még 1994-ben csatlakozott a csapathoz, ami akkor még Parallax név alatt működött, de ott volt velük a nagy szétválásnál - amikor a Parallax-ból Outrage és Volition lett -, sőt kulcsszerepet játszott a Red Faction- és a Saints Row-sorozatok születésében, ám egyre kevésbé érezte magáénak a stúdió útját az elmúlt néhány évben.

Ezért is döntött 18 hónappal ezelőtt a távozás mellett, és sokáig úgy tűnt, hogy a League of Legends-et fejlesztő Riot Games-nél megtalálta a számításait, de amikor látta, hogy volt stúdiója nagy bajban van - az Agents of Mayhem ugyebár csúfos bukás lett -, egy percig sem habozott tovább a visszatéréssel.

Ez pedig éppen a 24. órában történt, hiszen a Volition berkein belül nemrégiben leépítések kezdődtek, de most Jim segítségével talán ismét felvirágozhat a stúdió. Elég lenne egy a gyökereihez visszanyúló Saints Row-játék hozzá...
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nem új SR kellene, hanem egy totál más koncepciójú játék. Agents of Mayhem is kvázi egy SR, csak más a címe. Ha ennyit tudnak csak, akkor nem is fognak hiányozni, beáll a helyükre majd két termékenyebb cég.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ne temessétek már a csapatot csak azért, mert egy játék nem volt kasszasiker. Még mindig több mint 150 fős a Volition.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Halottnak a csók.

válasz erre

Gólem

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Szerintem már semmi nem húzza ki őket a pácból.

válasz erre
Saints Row 2
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaPajti24 profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profilja