Visszatért egy régi veterán a Saints Row fejlesztői közé, így talán összekapja magát a stúdió

2017. október 09.
3.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált Jim Boone, a Volition egykori veteránja, aki alig másfél évvel azt követően, hogy kilépett stúdiójából, most újra régi helyén dolgozik.

Jim egy igazi veterán, aki még 1994-ben csatlakozott a csapathoz, ami akkor még Parallax név alatt működött, de ott volt velük a nagy szétválásnál - amikor a Parallax-ból Outrage és Volition lett -, sőt kulcsszerepet játszott a Red Faction- és a Saints Row-sorozatok születésében, ám egyre kevésbé érezte magáénak a stúdió útját az elmúlt néhány évben.

Ezért is döntött 18 hónappal ezelőtt a távozás mellett, és sokáig úgy tűnt, hogy a League of Legends-et fejlesztő Riot Games-nél megtalálta a számításait, de amikor látta, hogy volt stúdiója nagy bajban van - az Agents of Mayhem ugyebár csúfos bukás lett -, egy percig sem habozott tovább a visszatéréssel.

Ez pedig éppen a 24. órában történt, hiszen a Volition berkein belül nemrégiben leépítések kezdődtek, de most Jim segítségével talán ismét felvirágozhat a stúdió. Elég lenne egy a gyökereihez visszanyúló Saints Row-játék hozzá...
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nem új SR kellene, hanem egy totál más koncepciójú játék. Agents of Mayhem is kvázi egy SR, csak más a címe. Ha ennyit tudnak csak, akkor nem is fognak hiányozni, beáll a helyükre majd két termékenyebb cég.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 6 hónapja és 22 napja

Ne temessétek már a csapatot csak azért, mert egy játék nem volt kasszasiker. Még mindig több mint 150 fős a Volition.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 22 napja

Halottnak a csók.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szerintem már semmi nem húzza ki őket a pácból.

válasz erre
Saints Row 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljamarco profiljaImperator profiljaSándorkolbász profilja