Visszatért a Fatal Frame, csak éppen nem úgy, ahogyan vártuk

2021. május 12.
40.3711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fatal Frame-horrorszéria joggal van ott a legnépszerűbb franchise-ok között, ha a horror műfajról van szó, és a rajongók már igencsak régóta várnak egy tisztességes feltámasztásra - ennek ellenére a Konami ismételten lekevert egy óriási pofont mindenkinek.
 

A Metal Gear Solid után ugyanis a Fatal Frame lett a sorban a következő alkotás, amely a Pachinko nevezetű játékgépeken tér vissza, amik keleten hatalmas népszerűségnek örvendenek, viszont azért valljuk be, egy igencsak marginális marzsról van szó az ottani felhasználók tekintetében. Mégis a Konaminak úgy fest, üzletileg jobban kifizetődik ez a húzás, mint teljes értékű szoftvert fejleszteni.

Így tehát ha nagy rajongója vagy a szériának, akkor nincs más dolgod, mint elutazni Japánba egy Pachinko géphez, és átélni azt az élményt, amit a kérdéses friss játék szolgáltat - remélhetőleg érezzük ezzel mi a gond...
4 hozzászólás

soami

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

fighterlaci írta:
Ebben mi a jó nekik?
Azon kívül, hogy rengeteg pénzt hoz minimális befektetéssel? Nemtudom feltűnt e de mostanában a videojáték ipar sok szereplője eléggé profit orientált lett.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Menj már!

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ezek nem normálisak.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ebben mi a jó nekik?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljaMarduk profiljaGargameth profilja