Visszatérhet a felszínre Earthworm Jim?

2013. július 06.
2.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A 90-es években kétségkívül aranyéletet éltek a platformjátékok, amelyekben a legnagyobb fejlődés talán az oldalra scrollozás karakterre fókuszálása volt.
 

Ebben a stílusban bár kétségtelenül Sonic és Mario jelentették a csúcsot, de nagyon sok egyéb játéknak is termett babér, mint a bizarr külsejű, de hihetetlen nagy arc Earthworm Jimnek.

A játék első két - és a fanok álltak egységesen a legjobbnak tartott - epizódja 1994-ben illetve 1995-ben jelent meg, majd kapott egy 3D-s verziót 1999-ben ami eredményesen be is fullasztotta a szériát. Pár éve az első két rész gyönyörű szép HD-s verziót kapott - sajnos a PC kimaradt a szórásból, és csak Xbox360, valamint PS3 tulajdonosok fedezhették fel újra Jim világát.

Doug TenNapel minap azzal sokkolta rajongótáborát, hogy elhúzta a mézesmadzagot, vajon mi is legyen a negyedik rész címe, minthogy a 3D-s verziót nem tekinti az univerzum részének - elvégre azt nélküle készítették. A kérdés mindenképpen jogos, bár nem egyedülálló a játékgyártás történelmében, hiszen anno Larry atyja al Lowe emgfogadta, hogy soha nem készít negyedik részt, így amikor mégis rábeszélték rögtön az ötödikkel folytatta.

Jim kapcsán azonban aggodalomra adhat okot, hogy a negyedik rész immáron 2006 óta tolódik, és bár az Interplay továbbra is a hangzatos "fejlesztés alatt" szlogent terjeszti, a történet kezd kísértetiesen hasonlítani a Duke Nukem Foreverhez.
6 hozzászólás

marco

9 éve, 10 napja

Yanez írta:
Az nekem is
+1. Elviselném.

De az első verziót!

válasz erre

Yanez

9 éve, 10 napja

Vendég írta:
Azt én is bírnám. De leginkább egy Vita verzió tetszene!
Az nekem is

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 napja

Remélem nem csak pletyka

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 napja

Azt én is bírnám. De leginkább egy Vita verzió tetszene!

válasz erre

Scal

9 éve, 10 napja

Igen durva, hogy még nem elérhető Steamen, sem AppStore-on vagy GooglePlay-en pedig az első két rész telefonon nagy királyság lenne.

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 napja

Imádtam.

Még Amigán

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja