Visszatér az okostelefonok piacára a Nokia

2015. április 25.
1.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Nokia korábban egyeduralkodó volt a mobiltelefonok piacán, az okostelefonos forradalom azonban túl nagy falat volt a befásult finn vállalat számára, később pedig a Microsoft bekebelezte ezen üzletágukat.

Sokan már temetni kezdték a vállalatot, amikor bemutatták saját androidos launcher megoldásukat, majd pedig következett az androidos térképalkalmazás és az igazán impozáns táblagép. Az újdonságok összessége igen sokat erősített a vállalat megítélésén és a közösség inkább a felfelé ívelő pályára tette őket.

Nemrég gyorsan felvásárolták az Alcatel-Lucent-et és elindult egy újabb pletykaáradat az új Nokia okostelefonokkal kapcsolatban. Nemrég a vállalat kínai vezetője erősítette meg, hogy valamilyen formában biztosan visszatérnek az okostelefonok piacára, ennek pedig jelenleg két forgatókönyve lehet. Az első, hogy a Nokia név nem szerepel majd az eszközökön és csak a tervezésért felelnek majd a finnek, hiszen a Microsofttal kötött megállapodás érdekében 2016 végéig nem árulhatnak Nokia készüléket. A másik, jóval valószínűbb pedig az, hogy megvárják 2016 utolsó negyedévét és addigra kifejlesztenek néhány versenyképes és innovatív eszközt.
5 hozzászólás

xpforever

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nekem jelenleg Nokia C2-01 telóm van, meg vagyok vele elégedve. Symbian 40-nél jobb telefonos oprendszer NEM LÉTEZIK. Kíváncsian várom a fejleményeket, még a végén új Nokia telót veszek

válasz erre

zender

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez bizony örömteli hír! Hosszú évekig volt a kedvenc márkám!

válasz erre

totyak

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ha tényleg visszatér, szerintem tuti droid telefonokra áll rá. Sajnos a windows annyira nem fogta meg az embereket, hiába bitang jók a lumia-k. Droiddal viszont megint szárnyalni fognak, kapós lesz a Nokia név. Kár, hogy a robotos os-sel nem tudnak majd olyan olcsó készülékeket forgalmazni.

válasz erre

kpal

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Kedvenc márkám ,csak Droid nekem olyannyira nehezen emészthető. Már megszoktam MS Lumia telefont , ha valóban jó körítéssel jönnek akkor pár év múlva visszatérek.
Kár Symbian-t nagyon elhanyagolták 2007-től akkor talán máshogy alakult volna.

válasz erre

wegh

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez jó hír, bár remélem nem androidos telefont készítenek, azokból van bőven elég

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja