Visszatér a legendás Black Isle Studios!

2012. augusztus 23.
1.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő és egyben váratlan bejelentéssel köszöntötte a reggelt az Interplay csapata, akik megerősítették azokat a korábban felmerült pletykákat, miszerint a jövőben visszatér közénk a legendás Black Isle Studios fejlesztőcsapata, akik elsősorban a kilencvenes években olyan kiemelkedő szerepjátékokat készítettek nekünk, mint a Fallout vagy az Icewind Dale sorozatok, netán a Planescape: Torment.

Herve Cean, avagy az Interplay CEO-ja a Shack News kérésére elárulta, hogy a kultikus brigád természetesen azért fog visszatérni a játékiparba, hogy újabb innovatív, mindemellett pedig tripla-A kategóriás szerepjátékokat készítsen számunkra.

Sajnos a visszatérés körülményeiről és az első projektről egyelőre még nem esett szó, de arra akár már mérget is vehetünk, hogy a srácok az Interplay egyik klasszikusát fogják feltámasztani számunkra, így őszintén reméljük, hogy megkaphatjuk végre a Planescape: Torment régóta várt folytatását.

A Black Isle Studios mindemellett természetesen már soha nem lesz olyan, mint régen, hiszen tagjai annak idején elsősorban az Obsidian-hoz kerültek - a BioWare, az inXile, a Troika és egyebek mellett -, de az már most biztos, hogy a tagok között ott lesz Tim Cain, Leonard Boyarsky, Jason D. Anderson, Chris Jones, Darren Monahan és Chris Parker is.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja

Na ez nagyon jól hangzik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja

Ez nagyon jó hír. Végre tényleg valaki aki anno játékokat csinált...mosolygó smiley

válasz erre

darkomen

12 éve, 8 hónapja

Régi szép emlékek!

Remélem most is olyan legendás címeket fognak alkotni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja