Visszatér a legendás I.G.I. című taktikai FPS

2019. március 20.
4.1061
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki az ezredforduló környékén már aktív játékos volt, annak óriási örömhírrel szolgált néhány órával ezelőtt a Toadman Interactive csapata, lévén bejelentették, hogy feltámasztják a korszak egyik legjobb taktikai akciójátékát.

Ez nem más, mint az I.G.I.-sorozat, mely annak idején két nagyszerű epizódot élt meg Project I.G.I. és I.G.I. 2: Covert Strike címmel, az egyelőre csak szimplán I.G.I. név alatt emlegetett újdonságról pedig már biztos, hogy egy eredettörténetet mesél majd el nekünk, megjelenését pedig 2021-re tervezte be az Immortal: Unchained munkálataival elhíresült fejlesztőcsapat.

Bővebb és pontosabb részleteink egyelőre nincsenek a téma kapcsán, azonban egy trailert már bemutattak a készítők, melynek utolsó pillanataiba néhány gameplay felvételt is belecsempésztek, és miután a nosztalgia azonnal tarkón vágott minket, tűkön ülve várjuk a folytatásról szóló híreket.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hoppáhoppá! Nem ismerem az eredetit, de érzem a hangulatát!

válasz erre

zender

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

AZTAROHADT!!!!

válasz erre
I.G.I.
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaStarjumper profiljaGladosfreeman profiljaTidus profiljagery1113 profiljakylx profilja