Visszatér a legendás I.G.I. című taktikai FPS

2019. március 20.
3.9911
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki az ezredforduló környékén már aktív játékos volt, annak óriási örömhírrel szolgált néhány órával ezelőtt a Toadman Interactive csapata, lévén bejelentették, hogy feltámasztják a korszak egyik legjobb taktikai akciójátékát.

Ez nem más, mint az I.G.I.-sorozat, mely annak idején két nagyszerű epizódot élt meg Project I.G.I. és I.G.I. 2: Covert Strike címmel, az egyelőre csak szimplán I.G.I. név alatt emlegetett újdonságról pedig már biztos, hogy egy eredettörténetet mesél majd el nekünk, megjelenését pedig 2021-re tervezte be az Immortal: Unchained munkálataival elhíresült fejlesztőcsapat.

Bővebb és pontosabb részleteink egyelőre nincsenek a téma kapcsán, azonban egy trailert már bemutattak a készítők, melynek utolsó pillanataiba néhány gameplay felvételt is belecsempésztek, és miután a nosztalgia azonnal tarkón vágott minket, tűkön ülve várjuk a folytatásról szóló híreket.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete

Hoppáhoppá! Nem ismerem az eredetit, de érzem a hangulatát!

válasz erre

zender

1 hónapja, 1 hete

AZTAROHADT!!!!

válasz erre
I.G.I.
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljawazko profiljaslyder81 profiljaslyder81 profiljaslyder81 profiljaManiac profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaXelosz profiljarDAVE profiljasoami profiljaszedmond01 profilja