Visszatér a legendás Alex Kidd

2020. június 11.
4.5501
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő bejelentést kaptunk a Merge Games csapatától, akik úgy döntöttek, hogy "folytatást" készítenek a túlzás nélkül legendás Alex Kidd című sorozat alapján, mely a játékvilág egyik talán legidősebb ilyen karaktereként jellemezhető.

Az Alex Kidd in Miracle World ugyanis eredetileg 1986-ban jelent meg Master System-re, majd a nyolcvanas években még négy további epizódot élt meg, utolsó megjelenése pedig az 1990-es Alex Kidd in Shinobi World volt, azóta azonban Alex csendesen szunnyadt valahol - egészen mostanáig.

A Merge Games ugyanis feltámasztja a karaktert egy PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkező régi-új epizód, az Alex Kidd in Miracle World DX képében, mely minden téren a klasszikus platformer élményeire kíván építeni megannyi új játékmód, pálya és játékelem társaságában, így ismét ügyeskedhetünk, zúzhatjuk a sziklákat, gyűjtögethetjük az érméket és pofozhatjuk a bossokat pontosan úgy, mint régen.

Az Alex Kidd in Miracle World DX egyébiránt az 1986-os eredetire épül majd, csak éppen mai grafikával és bővített tartalommal számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve,

Lehet, hogy legendás, de azóta felnőtt egy generáció, akik most a videójátékos magot alkotják és szerintem a 90% nem ismeri ezt a címet, én sem.

válasz erre

Gólem

1 éve,

Te jó ég de régi! ma gyom király.

válasz erre

muki

1 éve,

Retró korszakot élünk.

válasz erre
Alex Kidd in Miracle World DX
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja