Visszatér a játékiparba a legendás Swery65

2017. január 17.
2.8711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hidetaka Suehiro, avagy ismertebb nevén Swery65 még 2015 őszén jelentette be, hogy egészségügyi problémái miatt egy időre vissza kell vonulnia a játékiparból, amit sokan óriási veszteségnek fogtak fel.
 

Emberünk ugyanis legalább akkora név a japán játékiparban, mint Suda51 vagy Hideo Kojima, hiszen olyan nagyszerű alkotásokkal lepett meg minket a múltban, mint a Dark Dreams Don't Die (D4) vagy a Deadly Premonition, amelyet nem csak mi tartunk minden idők egyik legjobb videojátékának.

Miután kíméletlenül peregtek a hónapok, sokan már kezdtünk lemondani a játékgururól, azonban emberünk néhány órával ezelőtt egy különös fotósorozat társaságában bejelentette, hogy visszatér az iparba, méghozzá egy vadonatúj csapat, az általa alapított White Owls Studio élén. Tűkön ülve várjuk az első bejelentést!
Visszatér a játékiparba a legendás Swery65 - 2. kép


Visszatér a játékiparba a legendás Swery65 - 3. kép


Visszatér a játékiparba a legendás Swery65 - 4. kép


Visszatér a játékiparba a legendás Swery65 - 5. kép

2 hozzászólás

totyak

4 éve, 7 hónapja és 13 napja

Hű, lehet, hogy szégyllnivaló, de nekem semmit nem mondott elsőre a név, a D4-et ismerem, de nem tudtam volna kihez kötni, illetve az arca sem volt meg. De ugyanez igaz Suda51-re is.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 7 hónapja és 13 napja

Suda51, Swery65... Ők robotok a neveik alapján, szóval szervizen volt. Mondjuk Suda51-ben valami elkapcsolódott, ő egy beteg állat, de ezért is várom sok szeretettel az új játékát, amit Switch-re ígért. Swery65 nem tudom mire készül, szóval majd meglátjuk később, hogy érdekel-e.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja