Visszatartja a Rebellion a Derby fejlesztőinek járandóságait

2010. május 11.
1.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még idén januárban érkeztek a lesújtó hírek, miszerint a Rebellion márciusban véglegesen bezárja a Shellshock 2 című szörnyűséggel, és a Rogue Warrior nevű borzalommal megismert Derby stúdióját.

A csapat istállóját az első tavaszi hónapban le is lakatolták, ám a mai napon néhány volt munkatárs mocskos dolgokról számolt be a Develop magazin újságíróinak. Állításuk szerint ugyanis az Aliens vs. Predatort megalkotó brigád még nem fizette ki minden járandóságukat, amiből arra következtethetünk, hogy vagy teljesen fizetésképtelenné vált a cég, vagy komoly csalásokra derült fény a napokban, amiknek súlyos következményei lesznek.

A beszámolóból kiderül, hogy a cég még néhány embert foglalkoztatott a stúdió bezárását követően - feltehetően az addigi játékok támogatását, javítását végezték -, ám nem meglepő, hogy még őket sem tudta kifizetni a vezetőség. Az egyik alkalmazott feleségének állítása szerint - tiszta szappanopera -, a Rebellion elismerte, hogy pénzügyi gondokkal küzd, és azért nem fizette még ki a munkások visszamenőleges járandóságait. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a volt dolgozók bírósághoz fordulnak-e az ügyben, mindenesetre az első lépést, avagy a média figyelmét már kivívták, az pedig élesebb minden kardnál. Várjuk a folytatást!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja