Visszahozta fiatalságunkat ez a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry trailer

2018. szeptember 10.
3.4431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy lépésre szánta el magát az Assemble Entertainment, akik úgy határoztak, hogy sok-sok év után feltámasztják a legendás Leisure Suit Larry-sorozatot, melynek aktuális epizódja már itt van a kanyarban.

Ennek apropójából kaptunk most egy nyúlfarknyi, de annál tartalmasabb gameplay trailert a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry-ról, mely minden elemében a klasszikus point and click kalandjátékok sajátosságait állítja a középpontba, és éppen emiatt a látnivaló túlzás nélkül visszahozta fiatalságunk legszebb időszakát.

A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry ugyanis az egykori első epizód direkt folytatásának ígérkezik, és Larry oldalán ismét humoros élmények várnak benne ránk, hiszen miközben emberünk még mindig azt hiszi, hogy 1987-et írunk, a valóságban már képtelen mit kezdeni az okostelefonokkal, a közösségi oldalakkal és a randi appokkal.

Hogy miként találja meg a helyét hősünk ebben az új világban, az legkorábban november 7-én derül majd ki, lévén akkor érkezik PC-re a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem játszottam a régiekkel, de kinézetre ugyanaz a pazar látvány. Nem tudom vannak-e még rajongói a játéknak, mindenesetre azok most boldogok lehetnek.

válasz erre

bekecs

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Hatalmas!!! Régi jó kis kalandjátékok...

válasz erre

Hentes

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ugyanaz a hangulata mint régen! De rohadt jó!

válasz erre

Eltohn

1 éve, 11 hónapja és 20 napja

Imádom!

válasz erre
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry
9.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt