Vírusriadó az ünnepek előtt!

2008. november 24.
2.2141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A vírust terjesztők és a terjedések száma is egyenes arányos valami nagyobb eseménnyel.

Az ilyen egyének kihasználják jelen esetben a világválságot, de olyan egyszerű tényezőket is, mint például egy új Harry Potter könyv megjelenését. Az óvatlan és nyelvtudás hiányában szenvedő felhasználó pedig ezeknek az álhíreknek általában szépen bedől, a baj pedig megtörténik és máris megtámadták a gépünket a kártékony vírusok. Egy amerikai felmérés szerint azonban ma és az elkövetkezendő hetekben a kártékony programok száma rohamosan meg fog nőni.

A spekuláció szerint különösen a mai napon, azaz november 24-én várható a támadás első hulláma, de Karácsonyig valószínűleg hasonló szinten fog tovább robogni ez a hullám. A magyarok nagy többsége nem nagyon tud angolul (nem személyes vélemény, ez is egy felmérésből származik), így csak annyit tehetünk, hogy vigyázunk. Ha ismeretlen leveleket kapunk, töröljük inkább rögtön, a vírusirtókat pedig frissítsük.

Az információk szerint minden eddigi rekordot megdönthet a vírustámadások száma, az
aktivitás oka pedig maga az ünnepi készülődés megkezdése. A tavalyi évben mintegy 30-40%-al volt több ebben az időszakban a támadások aránya ez pedig évről évre növekszik és az intenzitásnak a végét pedig még a külföldi spekulánsok sem látják...
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 8 hónapja és 3 napja

Na, akkor szülőket lehet informálni, hogy hiába kaptak 20 levelet, nem nyertek 50 millió dollárt a lottónröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja