Virtuous Cycle címmel érkezik a Mortal Shell legújabb DLC-je

2021. június 12.
45.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Playstack kiadó és a Cold Symmetry fejlesztőcsapat bejelentette a Mortal Shell legújabb DLC-jét, amely Virtuous Cycle címen hivatott új élményeket prezentálni azok számára, akik kedvelik ezt az izgalmas soulslike programot.
Advertisement

Természetesen minden platformra érkezni fog a Virtuous Cycle, azaz PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re, valamint Xbox Series S / X-re, azonban azt még pontosan nem tudni, hogy mikor is várhatjuk a DLC megjelenését. Mindössze egy teaser trailer áll rendelkezésre, ami egy kicsit megszellőzteti, hogy miféle hangulatra számíthatunk majd.

Ettől függetlenül a maga 45 másodpercével nem fog túl sokat mutatni a teaser, úgyhogy a további információkra és részletekre még várnunk kell egy kicsit.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mortal Shell legújabb DLC-jét, amely Virtuous Cycle címen hivatott új élményeket prezentálni azok számára, akik kedvelik ezt az izgalmas soulslike programot.'>
5 hozzászólás

Moby Dick

3 éve, 1 napja

Tartalmas kis videó. Jónak ígérkezik ez a kieg.

válasz erre

c0m1n65un

3 éve, 1 napja

Talán két új shell/fegyver van összemosva ebbe a kis videóba. Katana és fejsze. Jól hangzik. Reményeim szerint egy új helyszínt is hozzácsapnak két új Boss-al (amiből az egyik egy újabb Grisha lesz, mert nem vagyok telhetetlen),plusz néhány új ellenfél, és kész is a kiváló DLC.
Én tartom magam most is ahhoz, hogy a Dark Souls 1 óta a leghangulatosabb, legegyedibb Soulslike játék, a Mortal Shell. Nem túl nehéz, kicsit talán könnyen kiismerhető, de engem időről időre visszavonz. Nagyon várom, hogy mit hoz ez a kiegészítő.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 2 napja

Tényleg nem mutat sokat, de az a kép hang engem belepasszírozott a székembe! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

3 éve, 2 napja

Tetszik nagyon.

válasz erre

Gólem

3 éve, 2 napja

Jó a videó hozzá.

válasz erre
Mortal Shell
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja