Virtua Tennis 2009: Wiirtuális adogatás Nintendo-n is

2009. február 16.
2.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega pár nappal ez előtt bejelentette, hogy a korábban, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra beígért, tavaszi Virtua Tennis adag a Nintendo imádottját is megérinti majd, ha esetleg lecsúsztál a hírről, most megünnepelheted.

A Virtua Tennis sorozat a legendás Dreamcast-on futotta meg bemutatkozó köreit, említésre méltó, már akkoriban is lélegzetelállító grafikai részletességgel. A folytatások a hardver bukása után már más masinákra is megjelentek, úgy mint például PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360.

A szintén remekül eltalált, Virtua Tennis 3 után, idén tavasszal négyrészesre bővül a népszerű széria, és ami talán legalább ennyire fontos momentum, az otthont adó hardverek száma is tovább gazdagodik eggyel, hiszen most először lép Nintendo Wii konzolra a best seller tenisz sorozat.

A Sega bejelentése alapján nem sok tartalmi csorbát fog elszenvedni a nagy testvérekhez képest, Wii-n is jönnek a sportág legnagyobb ászainak virtuális, hajlékony, polygon szobrai, többek között, Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova, Venus Williams és a már említett két "újonc", Andy Murray és Ana Ivanovic.

Fontos kiemelni, hogy Nintendo-n Wii-n szintén erős multiplayer támogatást fog élvezni a tavasszal érkező szerválgatás, adogatás, offline mellett, online is lezavarhatjuk a meccseinket, ez nagy ajándék ezen a platformon.

Casual-centrikus Court Games, valamint a hivatalos Davis Kupa és a World Tour Mode képezik még értékes részét a Nintendo Wii-s kiadásnak, hasonlóan a korábban bejelentett, HD konzolos verziókhoz. Egy árkád tenisz gyöngyszem legendája marad életben és gyarapíthatja sikereit, immáron Nintendo Wii-n is.

Megjelenik májusban, a konkrét dátum ismertetése még nem történt meg a Sega részéről, bepótoljuk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja