Virtual On Oratorio Tangram: Áprilistól az Xbox LIVE Arcade-on

2009. február 25.
2.1921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A legfrissebb Famitsu Magazin hasábjain bejelentették, hogy a Sega jó nevű, mechás anyagát, a Cyber Troopers Virtual On Oratorio Tangram-ot visszahozzák az életbe, az Xbox LIVE segítségével.

A letöltésre szánt verzió az árkád eredetijének 5.66-os verziójára épül majd és áprilistól válik elérhetővé az redmondi konzol tulajdonosai számára, az online piactéren. A játék már nem éppen fiatal darab, egy valódi árkád klasszikus az ezredfordulóról.

A Cyber Troopers Virtual On Oratorio Tangram, a Dreamcast alapú NAOMI hardveren futkosott még 2000 tájékán. Az 5.66-os változat három új virtuaroid-dal (MBV-04-10 10/80SP, RVR-12 Apharmd C, SBV-328-B Stein-Vok) gazdagítja a korábbi kínálatot, tehát az ugyanezen verzióra épülő, Xbox LIVE kivetülésben is szerepet kapnak majd.

Arról egyelőre nem értesültünk, hogy várható-e Japánon kívüli megjelenés az áprilisban érkező, Sega-s mecha küzdelemből, de nem mondunk le róla könnyen. A japán account-tal rendelkezők 1200 Microsoft pontért pakolhatják bele virtuális kosaraikba. Mázlisták!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja