Virtuális otthonnal bővül a SteamVR

2017. május 22.
3.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság még mindig rengeteg felfedeznivalót tartogat a felhasználók számára, miközben a fejlesztők is egyre több mindennel kísérleteznek, nemrég pedig a játékosok körében óriási népszerűségnek örvendő Steam mutatta be új fejlesztését.

A SteamVR béta változata már jó ideje elérhető a steam fiókkal rendelkezők számára, ám nemrég bemutatták a "Home" nevezetű kezdőfelületüket. A Home célja az lenne, hogy a felhasználók saját személyiségükre tudják szabni a virtuális otthonukat, mely egyben a SteamVR kezdőfelületet is lenne számukra.

Virtuális otthonnal bővül a SteamVR - 2. kép

A koncepció nagyon hasonlít például a Facebook Spaces-re vagy éppen a Sony féle PlayStation Home-ra. Ezt az otthont meg tudjuk nyitni a barátaink előtt és némi interaktivitás is rendelkezésre áll, de a felület még nagyon sokat fog fejlődni, új lehetőségek és funkciók kerülnek majd bele.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Szólok is az összes barátomnak, akinek van VR szemüvege, hogy jöjjenek a VR pecómba. Ja, várjunk, nincs egy olyan barátom sem, akinek lenne és nekem sincs. Akkor marad a mocskos valóság, meg egy vendéglátóipari egység, ahova beülünk közösen

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ez az! Veszek egy kis budi méretű lyukat és csinálok benne egy VR házat!
Erre vártam már mióta!

válasz erre

Patrik94

3 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ez ritka nagy baromság!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljasony1515 profiljadarkomen profilja