VirtualDub: Megjelent az 1.8.7 végleges és az 1.9.0 béta verziója

2008. december 24.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Biztos sokan vannak úgy, hogy házi videó-felvételeket vagy rendes filmeket szeretnének megvágni, mert belecsúsztak olyan elemek, amiket nem szívesen tartanak meg a jövő számára.
 

A filmkockák vágására és egyéb dolgokra számtalan alternatív lehetőség áll rendelkezésünkre, de nem lehet vita tárgya, hogy a VirtualDub program az egyik legjobb, ha ilyennel szeretnénk foglalkozni. A programnak egyszerre két verziója is megjelent, az egyik (1.8.7) egy végleges verzió, míg a másik (1.9.0) egy tesztverzió.

A program természetesen nem csak filmvágásra jó, hanem tömörítésre, átméretezésre, hang kivágására, effektusok bevitelére, egyszóval rengeteg mindenre, amire csak egy otthoni felhasználónak szüksége van. Fiatalabb, keresettel nem rendelkező korosztálynak most itt az alkalom egy kis meglepetésre a szülőknek, hiszen a program segítségével családi kisfilmekből vagy képekből összeállíthatunk egy kis karácsonyi köszöntőt nekik, személyes ajándékként. A linkre kattintva eljuthatsz a VirtualDub hivatalos honlapjára, ahol megtalálhatod mindkét verziót, letölthető állapotában.

Virtual Dub
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja