Virtua Tennis 4: Exkluzív teniszezők a PlayStation 3-as változatban

2011. április 04.
2.2981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega brigádja a múlt hét folyamán adta tudomásunkra, hogy nem csak konzolokra, hanem PC-re is megérkezik a Virtua Tennis-sorozat negyedik epizódja, méghozzá alapjáraton ugyanolyan tartalommal, mint a játékgépes verziók.

Ez a kijelentés azonban - amint azt hétvégén megtudtuk - egy kicsit sántít, hiszen David Kempshall, az alkotás egyik menedzsere arról számolt be a hivatalos PlayStation blogon, hogy a Sony masinájára exkluzív tartalommal látják el a programot.

Ennek köszönhetően többek között exkluzív teniszezők virtuális mása kerül majd a PlayStation 3-as verziókba, David három nevet dobott a közösbe, így Boris Becker, Stefan Edberg és Pat Rafter biztosan helyet kapnak a programban, ha tehát a PlayStation Move támogatás nem lett volna elég - egy teniszezős videojáték esetében a legtöbbet lehet kihozni a mozgásérzékelős kütyüből -, akkor itt egy újabb indok, hogy miért a Sony masinájára vásárold meg a Virtua Tennis 4-et, ha esetleg abban a szerencsés helyzetben volnál, hogy több konzollal vagy egy játékra alkalmas PC-vel is rendelkezel.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Jónak indult a játék, PC-n toltam. De ahogy egyre előrébb jutottam, egyre komolyabb ellenfelek jöttek, az karakterem meg nem fejlődött olyan ütemben. Végül nagy nehezen eljutottam a fő meccsig, valami hajóra, de nagyon látszott, hogy csal a gép. Esélyem sem volt. Azért nekiálltam PSP-n is később egy ilyen teniszes játéknak, de ugyan az volt a tapasztalat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja