Világszerte 13 millió darab kelt el az Uncharted sorozatból

2011. december 05.
1.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Feltételezem, valamennyien láttátok már az Uncharted 3 végén felgördülő stáblistát, ámde "lecsengésről" egyelőre még nemigen beszélhetünk, hisz nemhogy a harmadik rész - az egész széria képes minket a mai napig lenyűgözni a harctéren tanúsított magabiztos helytállásával.

A Sony nem is habozik eldicsekedni Drake irigylésre méltó sikerével: nyilvánosságra hozták a franchise eddig betakarított számait. A vállalat 13 millió elkelt példányról tájékoztatta a publikumot.

Azzal már az Uncharted 3: Drake's Deception első 24 óráját tisztában voltunk, a Naughty Dog nincs sok félnivalója a játék sikerét illetően; a játék 2 millió eladott példánnyal múlta felül elődjét, amely még a vállalat "várakozását is felülmúlta"... Na de mi a helyzet magával az egész franchise-zal?

A Sony marketinges embere, név szerint Asad Quizilbash ezt az értéket is szóba hozta az IndustryGamers-nek adott interjúban, s bár pontos számmal nem szolgált, mi azért a 13 milliós eladás hallatán is elismerő grimaszt vágunk.

Nagy valószínűséggel nem ez lesz a Naughty Dog utolsó számadata a franchise-on belül, amivel elkápráztatnak minket: tekintve, hogy Justin Richmond nyilatkozata alapján van még ott Uncharted, ahonnan ez jött. Persze, mi még jó darabig beérjük Drake legutóbbi kalandjával.
3 hozzászólás

valdar

9 éve, 5 hónapja és 8 napja

az első részt nem ismerem, és sajnos ezzel se játszottam még, de nagyon kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

Az első részt mondjuk nem űbereli de valóban az egyik legjobb játék.

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szép eredmény, de nem véletlen, nagyon király game

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja