Világszerte vágatlanul, cenzúra nélkül jelenhet meg a South Park: The Fractured But Whole

2017. augusztus 31.
4.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A South Park: The Stick of Truth végigjátszása során gyakran a kontrollert állítottuk volna a képernyőbe, amikor egy őrült jelenetnek kvázi csak a leírását olvashattuk el, mert a kedves cenzorok azt kivágták belőle a régiónkban.

Szerencsére azonban a South Park: The Fractured But Whole esetében semmi ilyesmitől nem kell majd tartanunk, Kimberly Weigend, a játék producere ugyanis a GamesIndustry munkatársainak megerősítette, hogy világszerte - még a németeknél és az ausztráloknál is - vágatlanul és cenzúrázatlanul jelenhet meg a játék.

A producer szerint mielőtt bárki kígyót-békát kiabálna rájuk, nem a játék lett puhányabb, hanem talán az idők változtak meg és a cenzorok lettek nyitottabbak, esetleg látták az első rész sikerét, mindenesetre a Ubisoft sem igazán tudja, hogy miként engedélyeztek mindent a korbesorolási hivatalok, ellenben nagyon örülnek annak, hogy világszerte minden rajongó ugyanazt az élményt kaphatja majd.
1 hozzászólás

totyak

2 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nagyon helyes, nem kell itt vacakolni. Rá kell tenni a 18-as karikát, aztán az alatt tényleg nem eladni.

válasz erre
South Park: The Fractured But Whole
18.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaTidus profiljamarco profiljamarco profilja