Világszerte óriási siker a Pokémon Sun and Moon

2016. december 01.
3.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően alakultak a Pokémon Sun and Moon eladási eredményei, a legfrissebb hírek szerint ugyanis világszerte milliókat sikerült már legalább leszállítani a kérdéses Nintendo 3DS-exkluzív szerepjátékból.

A Nintendo hivatalos közleményéből ugyanis kiderült, hogy miután Japánban az első három nap közel 2 millió fogyott el a játékból, addig Európában a leszállított mennyiség az első héten meghaladta a másfél millió példányt.

Mindeközben Amerikából is érkeztek hivatalos számadatok, így megtudtuk, hogy a tengerentúli rajongók erre is rákontráztak, hiszen csak odakint 3,7 milliót sikerült leszállítani a Nintendo-nak a játékból, amivel a Pokémon Sun and Moon hivatalosan is a cég történetének leggyorsabban fogyó játékává lépett elő a régióban.

Ez egyébiránt 85 százalékkal több, mint amit hasonló időintervallumban a Pokémon X&Y elért, amiből globálisan több mint 15 millió kelt el életciklusa során, így bele sem merünk gondolni abba, hogy a Pokémon Sun and Moon hónapok múltán ezt mennyivel fogja megfejelni.
Pokémon Sun and Moon eladási eredményei, a legfrissebb hírek szerint ugyanis világszerte milliókat sikerült már legalább leszállítani a kérdéses Nintendo 3DS-exkluzív szerepjátékból.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 napja

Kézi konzolra szánt játéknál ez hihetetlen szám! meglepett smiley
Elismerésem. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 8 napja

A Sun és a Moon többnyire ugyanaz a játék, vagy teljesen eltér a kettő? Ha eltér, szerintem nem kevesen akadtak olyanok, akik mindkét fajtát megvették, ebből IS adódhat a nagy eladás.

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 8 napja

Mindig is szerettem volna egy 3ds-et, mert a ps vitát elhanyagolták... szomorú smiley
Ilyen játékokat kellene a ps vitára is készíteni!

válasz erre

zender

8 éve, 8 napja

Jó játék, kipróbáltam, igaz csak pár percig, de nagyon illik a kis 3DS-be! mosolygó smiley

válasz erre
Pokémon Sun and Moon
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja