Világrekorder LCD televíziók a JVC-től

2008. január 07.
2.2151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az év közepétől lesznek elérhetőek a japán JVC legutolsó gyártástechnológiai eljárással készülő LCD televíziói, melyek minden eddiginél karcsúbbaknak ígérkeznek.

A 42, illetve 46 inch átmérőjű készülékek mindössze másfél inch szélesek lesznek, azaz piacra kerülésükkel minden idők legkarcsúbb TV készülékeiként jelennek majd meg. A különös rekord azonban minden bizonnyal hamarosan megdöntésre kerül, köszönhetően a mások által favorizált, idén térhódításra készülő OLED technológiának.

Nem is oly régen a gyártók körében még a 'a minnél nagyobb átmérőt' című nóta volt a sláger, úgy tűnik azonban, 2008-ban a 'semmi sem lehet elég vékony' vezeti a toplistákat. Ezt bizonyítandó az idei CES alkalmával több modellalkatú TV is bemutatkozik. A jápán JVC azonban mindenkire rálicitált azzal, hogy piacra készülő LCD TV-it mindössze másfél inch, azaz kevesebb, mint négy centiméter vastagsággal készül sorozatgyártásba dobni. Ami a konkurens márkákat illeti, többségük az OLED technológiával készül beszállni a fogyókúrás versenybe. A gyártó készülékei kora nyáron kerülhetnek polcokra az USA-ban, áruk egyenlőre ismeretlen.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 27 napja

Gondolom akkoriban is már fél millió körül kezdődött az árcédulája.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja