Világhódító útra indul a Tom Clancy márkanév

2008. április 14.
2.1961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A gamer-ek körében már jól csengő márkanévvel újabb babérokra tör az Ubisoft.

Mint ismeretes, a Rainbow Six játékokat kiadó francia cég szőröstűl-bőröstűl megvásárolta a Tom Clancy márkanevet, így várhatóan tovább épülhet majd a birodalom. Újabb játékok áradata, filmek, mindenféle kommandós logóval díszített kütyük következnek eztán. Amennyiben a minőség marad a megszokott és elvárt szinten, úgy szép jövő elé nézhet a márkanév.

A francia kiadó Ubisoft immár 52 milliónál is több kópiát adott el a Tom Clancy névvel fémjelzett játékokból. A legnépszerűbbek ugyebár a Splinter Cell, mely idén újabb résszel gazdagodik, illetve a Rainbow Six sorozat, melynek újabb tagja, a Vegas 2 nemrég látta meg a napvilágot.

A sikereken felbuzdulva a kiadó világszerte ismertté szeretné tenni a márkanevet. Mint ismeretes, néhány hete megvették a licenszjogot, így immár ők a kizárólagos jogosultjai a névhasználatnak. Ez kemény 60 millió angol fontba került nekik, bár gyaníthatóan nem kötöttek rossz üzletet. Annyi szent, hogy Clancy világa valóban izgalmas hely, és minden esély megvan arra, hogy az Ubisoft világszerte népszerűvé tegye. Már csak a kivitelezés minősége a kérdés, reméljük ebben sem lesz kivetni való.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja