Videóval bővült a Curse gamer chat

2016. december 08.
4.6891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A csapatban játszható online játékokban nem csak a skill a fontos, hanem a kommunikáció is, melynek legelterjedtebb platformja jelenleg a Team Speak, ugyanakkor akad néhány komolyabb kihívó is.

Az egyik például a nyáron a Twitch tulajdonába kerülő Curse, mely nemrég egy érdekes fejlesztést mutatott be. A közösségi gamer kommunikációra készített szoftver ugyanis videóhívással bővített, amit jelenleg egyetlen közvetlen riválisa sem tud felmutatni.

A fejlesztők a Windows és Mac rendszerekre telepíthető és a Chrome böngészőből elérhető kliensre is elérhetővé tették ezt a funkciót, mely sokak szerint fölösleges, ugyanakkor azok számára érdekes lehet, akiknek például több monitor áll a rendelkezésükre. Később egy mobilos kliensre is lehet számítani, így jól látszik, hogy a Twitch komolyan gondolja a Curse felzárkóztatását.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 26 napja

Miért nem lehet beismerni, hogy ez valójában nem gamereknek készült, csak most annak akarják eladni? Ha két monitorom van, akkor skypon is cseveghetek, meg bámulhatom a másikat, nem kell hozzá egy új program. Amúgy is, ki akarja játék közben a másikat figyelni?

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 26 napja

Tényleg mi értelme van annak hogy mondjuk játékban én látom a másik játékos arcát a második monitoromon? Mert ha épp nem olyan játékról van szó ahol annyira figyelni kell akkor oké, de nem hiszem hogy mondjuk egy pörgős játékban (valami FPS) majd az ő nagyon koncentráló arcát stírölöm ahelyett hogy én is koncentrálnék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja