Videón debütál a The Sims 3: Design and High-Tech Stuff kiegészítő

2010. február 02.
3.8201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Sims 3, majd a hozzá tartozó első kiegészítő sikere után várható volt, hogy a bővítmények gyártása nem áll le az Electronic Arts egyik legnagyobb sikercíméhez, sőt, már azt is tudtuk, hogy az első két rész esetében megszokott ütemben gyártódnak majd az expanziók, avagy egy nagyobb után egy olcsóbb, de kevesebb tartalommal rendelkező darab lát napvilágot, amit majd egy újabb nagyobbacska követ, és így tovább.

A World Adventures óriási tartalma mellett néhány hete már köreinkben üdvözölhetjük a Design and High-Tech Stuff expanziót, amely a The Sims 3 legújabb kiegészítése lesz, méghozzá most februárban.

Hogy mi lesz a beszédes nevű alkotásban? Nos, tulajdonképpen virtuális otthonunk átalakítására, de elsősorban modernizálására szolgáló használati tárgyak, csúcs-modern kütyük, next-gen játékgépek, futurisztikus berendezések, egyszóval minden, ami kell ahhoz, hogy virtuális életünk felkészülhessen a jövőre. Mindez azonban még semmi, hiszen a játék tizedik születésnapja alkalmából a bővítménybe belekerül a The Sims és a The Sims 2 játékok legkedveltebb tárgyai, így például a szív alakú ágy, az akvárium, és az elektromos gitár is. Ha kíváncsi lennél arra, hogy egészen pontosan milyen újdonságok is várhatók a Design and High-Tech Stuff betöltése után, akkor íme, nézd meg a hozzá tartozó bemutatkozó videót:

#tv#
The Sims 3, majd a hozzá tartozó első kiegészítő sikere után várható volt, hogy a bővítmények gyártása nem áll le az Electronic Arts egyik legnagyobb sikercíméhez, sőt, már azt is tudtuk, hogy az első két rész esetében megszokott ütemben gyártódnak majd az expanziók, avagy egy nagyobb után egy olcsóbb, de kevesebb tartalommal rendelkező darab lát napvilágot, amit majd egy újabb nagyobbacska követ, és így tovább.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 11 napja

jovan mar hat

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja