Videón és képeken az ORION: Prelude

2011. január 18.
2.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Spiral Game Studios brigádja egy új videóval és néhány állóképpel örvendeztette meg az ORION: Prelude című program rajongóit.

Az illusztrációk és a rövidfilm segítségével az érdeklődők egy kis betekintést nyerhetnek a játékmenetbe. A matéria előreláthatólag 2011 második negyedévében fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, méghozzá letölthető formában lesz elérhető. A sci-fi jellegű FPS-ben nemcsak emberekre lövöldözhetünk, hanem óriási dinoszauruszokkal is meg kell majd küzdenünk.

Az alkotás a multiplayer módra van kiélvezve, hatalmas, nyílt területen öldökölhetjük az ellenfeleinket és az őshüllőket, továbbá vezethetjük a csatatéren lévő harci járművet, a hatékony mészárlás érdekében pedig futurisztikus fegyverek állnak a rendelkezésünkre. Az Unreal Engine 3 által hajtott szoftver 6 kasztot, 7 multiplayer pályát, 30 fegyvert, 6 járművet tartalmaz. Az ORION: Prelude pörgős játékmenettel és színvonalas grafikával rendelkezik, a készítők mindent kidolgoztak benne a legapróbb részletekig. A késztermékhez három DLC érkezik majd, a készítők ígérete szerint az első kiegészítéshez már a megjelenés napján hozzáférhetünk.

#tv#


Videón és képeken az ORION: Prelude - 2. kép



Videón és képeken az ORION: Prelude - 3. kép



Videón és képeken az ORION: Prelude - 4. kép



Videón és képeken az ORION: Prelude - 5. kép



Videón és képeken az ORION: Prelude - 6. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 11 napja

nagyon jól néz ki várós!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja