Videón és képeken a Rift: Planes of Telara

2010. november 18.
2.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk a Rift: Planes of Telara szoftver kedvelői számára, ugyanis nemrégiben a Trion csapatának köszönhetően egy újabb kiváló videóval és jó néhány remek fotóval bővült a határainkon túl napról-napra egyre népszerűbb MMORPG promóciója.

A online játékok piacára idén belépett alkotás folyamatosan növekvő rajongói táborral büszkélkedhet, amelynek egyik fő oka a témában kompetens szakemberek szerint, hogy más hasonló jellegű matériákkal szemben ez a produktum meglepően nagy mértékű, időről-időre bővülő dinamikus tartalmat mondhat magáénak.

Telara világának egyik érdekessége, hogy hat további párhuzamos univerzummal "határos" és ezek találkozásánál úgynevezett riftek találhatók, amelyeken keresztül az ott lakó lények teljesen kiszámíthatatlanul, bármikor a gyanútlan játékosokra törhetnek. Fő céljuk az, hogy valamilyen úton-módon végelegesen leigázhassák Telara síkját, ezért nekünk a feladatunk az volna, hogy képességeinkhez mérten igyekezzük ezt minél hatékonyabban megakadályozni. Mivel az univerzumok bármikor "karambolozhatnak" és az említett átjárók megnyílhatnak, így a szebb napokat látott birodalom egyetlen pontja sincs soha tökéletes biztonságban.

#tv#


Videón és képeken a Rift: Planes of Telara - 2. kép



Videón és képeken a Rift: Planes of Telara - 3. kép



Videón és képeken a Rift: Planes of Telara - 4. kép



Videón és képeken a Rift: Planes of Telara - 5. kép

2 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja

Nocsak, az első MMO, ami valamennyire isfelkeltette az érdeklődésemet. Tetszik a rövid története,amit fentebbolvastam. Csak annyi a baj vele, hogy nem lenne türelmem, meg időm hozzá. Így is alig jut időm játékokra a suli mellett.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 7 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja