Videón a The Mighty Quest For Epic Loot

2013. szeptember 21.
2.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Új fejlesztői videót tett közzé a Ubisoft, amelyben a hamarosan megjelenő The Mighty Quest for Epic Loot mögött álló csapattal és a fejlesztés egyes kulisszatitkaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az ingyenes multiplayer cím a középkori Opulencia világába kalauzolja el a játékosokat, ahol a cél egy jól védett erőd felépítése, valamint a riválisok kastélyainak kifosztása. A videóban megismerkedhetünk a fejlesztőcsapat tagjaival, akik mesélnek a free-to-play modell sajátosságairól, a játék művészeti stílusáról és egyedi humoráról, valamint a folyamatos tartalomkészítés nehézségeiről is.

A The Mighty Quest for Epic Loot zárt béta tesztje jelenleg is zajlik, jelentkezni a hivatalos oldalon tudnak az érdeklődők.

#tv#
The Mighty Quest for Epic Loot mögött álló csapattal és a fejlesztés egyes kulisszatitkaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.'>
7 hozzászólás

Alice

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

én is szeretném mindenképp kipróbálni *w*

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 26 napja

Még nem próbáltam ki, de tervben van. A videók alapján tetszetős.

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Jó ez, szeretjük a F2P játékokatnyelvnyújtó smiley Kifogom próbálni mindenképpen, de remélem a mikro tranzakció miatt nem lesznek hátrányban az ingyenesek!

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

De utálom a fejlesztői videókat. A játék maga elégjó ötlet, majd a végleges kiadásba belepillantok, ha már ingyenes lesz.

válasz erre

LolZ

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nekem ez nagyon teszik.Tuti ki fogom próbálni.röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Az a baj ezzel a játékkal, hogy könnyen megfordul az ingyenes és fizetős játékosok határa. Most még játszható ingyen, de meddig, egyszer már adtak patchet ki hozzá, ami nagy negatív visszhangot keltett, vissza is kellett vonniuk.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Mighty Quest for Epic Loot
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja