Videón a Darkspore gyűjtői kiadása

2011. február 07.
3.0421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts nemrégiben hivatalosan is bejelentette a Darkspore című játék limitált példányszámú gyűjtői kiadását, amely egy páncélt és egy különleges lényt foglal magába.

A készítők egy videót is közzétettek a felhasználók számára, amely részletesen bemutatja a gyűjtőknek szánt verzió tartalmát. Akik előrendelik a csomagot, szert tehetnek a Maldri névre keresztelt kvantum fosztogató génhősre, valamint az exkluzív páncéljára. A játék normál változata és vele együtt a gyűjtői kiadás idén március 29-én fog megjelenni PC-re a tengerentúlon, Európában pedig április 1-jén lesz elérhető.

A Maxis műhelyében készülő alkotásban 3 karakterosztály és 5 génhős közül válogathatunk, mindegyik teremtmény egyedi képességekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. A produktumban az összegyűjtött több ezer testrész felhasználásával kreálhatjuk meg lényeinket, amelyeket folyamatosan fejleszthetünk a játék során. A szoftverben összesen három különböző karaktert irányíthatunk egyszerre, idővel pedig hatékonyabb fegyverekre és jobb felszerelésre tehetünk szert. A programban az lesz a feladatunk, hogy legyőzzük a gonosz sötét spórát és megmentsük a galaxist. A matériában harcolhatunk egyedül, vagy kooperatív módban, valamint izgalmas online csaták részesei lehetünk.

#tv#
Darkspore című játék limitált példányszámú gyűjtői kiadását, amely egy páncélt és egy különleges lényt foglal magába.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ennél komolyabb gyűjtői pakkot is el tudok képzelni.

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja