Dreams: videón mutatkoznak meg a játékosok alkotásai

2019. január 14.
5.7561
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ritkán látunk olyan ígéretes, már-már hihetetlen játékot, mint a Media Molecule aktuális újdonsága, a Dreams, melyet körülbelül úgy tudnánk jellemezni, hogy egy játékkészítő motort kapunk hagyományos videojáték formába öntve.

A Dreams-ben konkrétan bármit készíthetsz. Bármit. Kártyajátéktól elkezdve, FPS-lövöldén keresztül, egyszerű platformerig bezárólag akármit. Nyilván lesznek majd megkötések, viszont egyelőre nem igazán látják a bétatesztelők sem, hogy hol vannak a szoftver határai.

Most a fejlesztőcsapat a Dreams-betaja-de-nem-mindenki-vehet-reszt-rajta' target='_blank' rel='nofollow'>béta keretein belüli alkotásokból szemezgetett, és egy összefoglaló videóba vett néhány roppant különleges projektet, amit a felhasználók készítettek, így egyaránt láthatunk egy 2D-s platformert, majd egy puzzle játékot is, mindemellett pedig tippeket és trükköket is megosztanak velünk. Ti mit fogtok először alkotni a Dreams-ben?

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Van 1-2 érdekesebb, de elég uncsi videó.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Elég komolyan összerakták ezt a platformot!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

***** unalmas videó, de átpörgetve látszik, hogy aranyos kis játék ez, de semmi több.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

De marha jó!

válasz erre
Dreams
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaImperator profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profilja