Videón mutatkoznak a Prey szörnyei

2017. március 16.
3.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Prey-ben nagy szerepet kapnak a sztori mellett a kalandozás és a fejtörők, azonban a rajongóknak természetesen az akciókról sem kell lemondaniuk benne, ezáltal különlegesebbnél-különlegesebb Typhon idegenekkel mérhetjük majd össze tudásunkat a pályákon.

Erről eddig a Bethesda és az Arkane Studios nem igazán beszéltek még nekünk, azonban a Prey legfrissebb kedvcsinálóján ők, a veszélyes ellenfelek, a csúf szörnyetegek kapták a főszerepet, így megismerhetjük közelebbről többek között a Mimic, a Phantom és a Telepath sajátosságait - méghozzá stílusosan gameplay felvételek társaságában.

Ha téged is érdekel, hogy milyen ellenfelekkel lesz majd dolgod a május 5-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő Prey pályáin, akkor indítsd el az alábbi felvételt, ami éppen erről szól.

Nézd nagyban ezt a videót!



Prey-ben nagy szerepet kapnak a sztori mellett a kalandozás és a fejtörők, azonban a rajongóknak természetesen az akciókról sem kell lemondaniuk benne, ezáltal különlegesebbnél-különlegesebb Typhon idegenekkel mérhetjük majd össze tudásunkat a pályákon.'>
3 hozzászólás

Patrik94

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Egyre jobban várom a játékot! Jó kis trailer.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Egyik sem túl félelmetes. Meg szerencsére a játék sem tűnik túl paráztatósnak.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nagyon para a videó hogy olyan mintha ezt egy az űrhajón lévő infótreminálból szeretnénk megnézni hogy akad és szakadozik a videó. meglepett smiley

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja