Videón mutatja be a Funcom a Conan Exiles érkező újdonságait

2017. július 04.
3.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan egy jelentős frissítést kap majd a Funcom által készített Conan Exiles, ami a kezdeti botladozás után meglepően jól összeszedte magát, és a hírek szerint nemsokára még jobb formában ismerhetik meg a rajongók.

A Funcom - egészen pontosan Joel Bylos kreatív igazgató és Jens Erik Vaaler közösségi menedzser - ugyanis egy közel egyórás livestream során megmutatta nekünk a játék érkező változásait, hiszen átalakul egy kicsit például a harcrendszer, de a készítők bevezetnek egy olyan újítást is, aminek során karakterünk testhőmérsékletére is ügyelnünk kell majd, így például a nagy melegben sokat kell inni, hidegben pedig fel kell öltözni és alkoholt fogyasztani.

A Conan Exile egyik nagy újdonsága azonban határozottan az új terület hozzáadása lesz, ahol újabb szörnyek, kalandok és izgalmak várnak ránk. A Funcom egy északias jellegű, hol fagyos tájakkal, hol erdőkkel és mezőkkel tarkított régióval bővíti majd ki az alkotást, amit az alábbi videón egy kicsit meg is mutatnak nekünk, de sajnos ez még nem sikerül maradéktalanul, elég csak a rózsaszín sziklákra gondolni a bemutatón. Persze a lényeg azért így is látható! Nézzetek bele magatok is, ha érdekel titeket:

Nézd nagyban ezt a videót!



Conan Exiles, ami a kezdeti botladozás után meglepően jól összeszedte magát, és a hírek szerint nemsokára még jobb formában ismerhetik meg a rajongók.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Ugye, hogy nem is lett olyan vacak ez a játék, mint amilyennek az elején gondolták sokan? Szerintem semmiképpen.

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

NA MAJD VACSI UTÁN NEKIÜLÖK, ROHADT HOSSZÚ! röhögő smiley

válasz erre
Conan Exiles
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
M.O.R.P.H. profilja