Videón láthatjuk, hogy mennyit fejlődött 9 év alatt a The Last Guardian

2016. december 12.
4.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Last Guardian megjelenése egy kisebb csoda volt néhány nappal ezelőtt, hiszen a Team ICO és a Sony eredetileg a PS3 egyik kezdőcímeként jelentette be az alkotást, amely aztán 9 évvel később kerülhetett csak a boltok polcaira.

Hogy mégis mennyit változott és fejlődött ennyi idő alatt a játék? Összességében rengeteget, és hogy mindezt a gyakorlatban is megtapasztalhassuk, a Digital Foundry munkatársai összeállítottak egy közel negyedórás prezentációt, amelyben ezt a fejlődéstörténetet vehetjük szemügyre.

Ha te is kíváncsi vagy minderre, és szeretnél néhány igazán meglepő pillanatot látni a The Last Guardian múltjáról és jelenéről, semmiképpen se hagyd ki az alábbi felvételt.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Last Guardian megjelenése egy kisebb csoda volt néhány nappal ezelőtt, hiszen a Team ICO és a Sony eredetileg a PS3 egyik kezdőcímeként jelentette be az alkotást, amely aztán 9 évvel később kerülhetett csak a boltok polcaira.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nyilván nagy különbségek látszanak a kezdeti kinézethez képest, évek telltek el, meg egy új, erősebb generáció jött. Nem értek a technikai oldalához, de szerintem nem hoztak ki anno mindent a ps3-ból. Láttunk már sokkal szebb ps3 játékokat is. Ha akkor kiadják, amikor először tervezték, mondjuk 5-6 éve, senkinek nem lett volna egy rossz szava sem, mert szebbet ugyan lehetett volna csinálni, de nem jelentősen szebbet.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Elég látványos azért, de sokszor meg nem... szerintem nagy vegyes így kinézetre.

válasz erre

wegh

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Szépnek most sem mondható, sőt a mai címekhez ronda. Ha akkor kijön, talán még elfért volna grafikailag is...

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja