Videón is megmutatta magát a Ghost Recon Wildlands-hoz ma érkező Splinter Cell küldetés

2018. április 10.
6.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft már korábban felvezette, hogy nagy dolgokkal indítják el a Ghost Recon Wildlands második szezonját, lévén az első Special Operation keretein belül rögtön visszatérhet Sam Fisher, a Splinter Cell-sorozat nagyágyúja.

A kérdéses hőst egy teljes küldetésen belül ráadásul követhetjük nyomon egy bevetésen - irányítani azonban sajnos nem tudjuk majd -, amiről a franciák most összedobtak nekünk egy rövidke videót, benne a DLC-vel érkező összes újdonsággal, érintve a legendás hőshöz kapcsolódó tartalmakat.

Amint ebből kiderült, Sam Fisher oldalán a futurisztikus Bolíviába utazhatunk majd, ahol társak segítségével be kell vennünk majd egy rejtélyes bázist. Hogy milyen élmények, újdonságok és egyebek várnak majd ránk ezen felül a ma érkező Special Operation 1 cím alatt? Nézd meg az alábbi videót, és minden kérdésedre választ kaphatsz!

Nézd nagyban ezt a videót!



Ghost Recon Wildlands második szezonját, lévén az első Special Operation keretein belül rögtön visszatérhet Sam Fisher, a Splinter Cell-sorozat nagyágyúja.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 6 hónapja és 16 napja

De király ez a cameo mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 6 hónapja és 16 napja

Hát az igen. Minek is van benne? röhögő smiley

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja