Videón is megmutatta képességeit Talus, a Paladins legújabb hőse

2017. szeptember 18.
4.5861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb hőssel gyarapította a Hi-Rez Studios csapata az Overwatch ingyenes alternatívájaként is emlegetett Paladins című multis akciójátékot, így a rajongók már köreikben köszönthetik Talus-t, aki társaihoz hasonlóan nem lett egy egyszerű karakter.

Olyannyira nem, hogy a kérdéses hős már a kinézetével is elég különc jellem, de képességei csak rátesznek erre egy lapáttal, elegendő csak arra gondolni, hogy képes például a teleportálásra, fegyveréből pedig tüzet okád, amivel 0,1 másodpercenként 95-ös támadásokat tud bevinni, és egy újratöltéssel 35-ször tud tüzelni vele.

Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen Talus további izgalmas képességekkel is rendelkezik - mint amilyen a Blitz Upper vagy az Overcharge -, ha pedig ezekkel szintén megismerkednél, akkor nézd meg a hír végére beszúrt trailert, amiből minden egyes tulajdonságáról lehull a lepel.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nem rossz új karakter, de már olyan rég játszottam vele... kb. mikor bejött új karakternek a Drogoz (talán jól írtam a nevét. röhögő smiley ).
Mostanában inkább játszok az Overwatch-al.

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nekem ez is tetszik, meg az Overwatch is. Egyiket sem játszom, de külsőre tetszenek. Mondjuk egy Blizz játék mellett a másolatok nem hiszem, hogy nagyon labdába tudnak rúgni, még úgy sem, hogy ingyenes.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Jópofa ez a játék. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nekem még jobban is tetszik mint az Overwatch! röhögő smiley

válasz erre
Paladins: Champions of the Realm
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja