Videón is bemutatkozott a Mafia III első kiegészítője

2017. február 17.
3.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hangar 13 és a 2K Games már tavaly bejelentették, hogy több kiegészítővel is szeretnék gazdagítani majd a Mafia III kínálatát, amelyek közül az elsőnek most kiderült a napra pontos megjelenési dátuma.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a Faster, Baby! címre keresztelt expanzió március 28-án roboghat be hozzánk, középpontjában a gyors autókkal, drámai üldözésekkel, és epikus kaszkadőrmutatványokkal, amelyek mind-mind fontos szerepet kapnak benne.

A kiegészítőben egyébiránt Lincoln szorosabbra fűzi a viszonyt Roxy Laveau-val annak érdekében, hogy közös erővel kényszerítsenek földre egy New Bordeaux-ban munkálkodó korrupt seriffet, amihez rengeteg intenzív akción és küldetésen keresztül vezet majd az útjuk.

Az újabb küldetések mellé természetesen újabb járművek, ruhák, fegyverek és egyebek is tartoznak, de alaposabban is megismerkedhetsz mindezzel, ha vetsz egy pillantást az alábbi felvételre, amelyben már mozgás közben is láthatod a DLC-t.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Én még az alapjátékot gyűröm. Borzalmasan vontatott.

válasz erre

Santonio

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Túl sok a duma. Mutatni kell, nem magyarázni.

válasz erre
Mafia III
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaturatur profiljaGargameth profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaVis Major profilja