Videón is bemutatkozott a Ghost Recon Wildlands érkező PvP módja

2017. szeptember 14.
4.2881
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ghost Recon Wildlands bár önmagában egy kerek egész történet volt, a Ubisoft azonban hamarosan egy nagyon fontos újdonsággal kívánja kibővíteni, méghozzá a PvP móddal, amelynek nyílt bétája már itt van a kanyarban.

Az újdonság kapcsolódó tesztjei ugyanis szeptember 21-én indulnak, majd egészen szeptember 25-ig tartanak PC-n, PS4-en, illetve Xbox One-on egyaránt, és hogy ne várjuk annyira felkészületlenül az egészet, a Ubisoft most egy friss és egyben kapcsolódó trailerrel lepett meg minket az újdonságról.

A közel kétperces videón ennek megfelelően a végleges formájában valamikor idén ősszel érkező PvP mód kasztjait ismerhetjük meg, így a Sniper, a Scout és a Pointman is megmutatják magukat, hogy már most el tudjuk dönteni, a megjelenéskor melyiküket szeretnénk majd irányításunk alá venni. Persze, ha csak a bétáról akarnál tudakozódni, akkor is tudunk mutatni neked valamit az alábbiakban!

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

petrovicsz

9 hónapja,

Látványos! Király lesz, várom.

válasz erre

drift3r91

9 hónapja,

Játszottam az alfával csak nem volt szabad streamelni vagy más videót csinálni belőle. Túl könnyű lett szerintem, mert a sniper meg egy drónos class elég hogy nyerj. Meg túl sok a hud, mindent lehet tudni+a revive elég szemét dolog. sok a hibája, de biztos lesz rá vevő valaki.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaadriano profiljaHellblade profiljaProphet994 profiljaMarduk profiljamarco profiljaturatur profiljagery1113 profiljaManiac profilja