Videón az Uncharted 4 előrendelői ajándékai

2016. február 18.
3.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony divíziója a mai nap során két mozgóképet is nyilvánosságra hozott az Uncharted 4 kapcsán, amelyek abból a célból kerültek bemutatásra, hogy a rajongók alaposabban is megismerhessék belőle az előrendelői ajándékokat.

Azért van két mozgókép, mert míg az egyik kizárólag a GameStop-specifikus előrendelői bónuszokra koncentrál, addig a másik középpontjába a globálisan elérhető extrák kerültek, vagyis ezeket mindenki begyűjtheti majd magának egy szimpla elővásárlásért cserébe.

A mozgóképeken egyébiránt izgalmas egy- és többjátékos felvételek egyaránt feltűnnek, így már ezekért is érdemes lesz megtekinteni a filmecskéket.

Nézd nagyban ezt a videót!

5 hozzászólás

drift3r91

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Erről a játékról Balaar jut eszembe, amikor azt gondolja 11/10es játék lesz meg graf stb odaver...ki kell ábránditsam. graf nem lesz nagy szám storyn sok múlik de év játéka cimet nem kap az tuti.

válasz erre

totyak

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

"Ezt a videót a felhasználó eltávolította", szóval egyelőre nem tudom meg mi lapul az előrendelői csomagban

válasz erre

kpal

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Finom szeretett csomag

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ennyi?
Hát ez nem valami sok... sőt szinte semmi mert ezt már eddig is láttuk. Az előrendelői cuccok meg engem közel se fogtak meg.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Komoly lesz!

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaDav2377 profilja