Videón a Resident Evil 7 legbrutálisabb kivégzései és legfélelmetesebb jelenetei

2017. január 26.
4.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Resident Evil 7 a jelek szerint jött, látott és győzött, ha pedig mindez nem lenne elég, olyan brutális lett, hogy amiatt már most a horrorjátékok alfájaként és ómegájaként tekinthetünk rá.

Aki nem rendelkezik a játékkal, az talán nem is tudja, hogy milyen félelmetes és idegőrlő pillanatok sokasága kapott helyet benne, de amennyiben kíváncsi lennél rá, egy Izuniy névre keresztelt Youtuber összegyűjtötte több mint 22 percben a legbrutálisabb pillanatokat, amelyek valóban, még így közvetetten is valami elképesztően festenek.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy milyen őrült pillanatok, mennyi vér és rettegés várhat rád a Resident Evil 7-ben, akkor az alábbi videót eszedbe se jusson kihagyni, hiszen a legdurvább momentumokról van szó, éppen ezért függöny behúz, füles fel és indulhat a mozi.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

kpal

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

ebben minden fröcsög aminek kell

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Basszus, ezektől én frankón berosálnék játék közben. Mindegyik ellenfél elég jól bírja a kiképzést, 2-3 tár kell, hogy megpurcanjon.

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Este lefekvés előtt tökéletes kis mozizás lesz ebből!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Szép gyűjtemény!

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaTidus profilja5t3v3nk3 profiljahavrillal profiljaImperator profiljaPajti24 profiljaHellblade profilja