Videón a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os változata

2017. augusztus 21.
4.0601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Brendan "PlayerUnknown" Greene a Microsoft gamescom 2017 alkalmából tartott élő bejelentkezése alatt megerősítette, hogy a redmondi óriás fogja gondozni Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds megjelenését.

A nagyszerű hír alkalmából a fejlesztő máris bemutatott egy videót a játék Xbox One-os átiratáról, amelyből megtudjuk, hogy miként muzsikál a platformon a játék, amelyben egy 8x8 kilométeres szigeten kell harcolnunk a végsőkig, miközben a grafikai megjelenítésért az Unreal Engine 4 a felelős.

A PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os változata egyelőre még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de Brendan Greene megerősítette még, hogy a játék már 8 millió felhasználóval rendelkezik, ami egy jelenleg kizárólag PC-re, a Steam Early Access kínálatában elérhető alkotástól egyáltalán nem rossz.

3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Milyen király kis játék. Megvan a maga szépsége az ilyen játékoknak is. Ha akarsz, bújkálsz, ha akarsz, ledarálod a többieket, de dönthetsz úgy is, hogy megkímélsz valakit. Nagy a szabadságérzet.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Látszik hogy működik majd ez konzolon is mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Semmi extra. Működik. mosolygó smiley

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja