Videón a Final Fantasy XV márciusi frissítése

2017. március 27.
3.4051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bemutatta nekünk a Final Fantasy XV soron következő frissítésének aktuális kedvcsinálóját, aminek köszönhetően kiderült, hogy a mai napon milyen extrákkal bővülhet majd ki a játék.

Nagy dolgokra persze ne gondoljatok - bár nézőpont kérdése -, ellenben a frissítés alaposan kiegészíti majd az alapjáték 13 fejezetét, új varázslatokat ad Noctis kezébe, sőt mi több, hősünk képes lesz ebben a részben felmászni majd olyan sziklás képződmények tetejére is, amelyek eddig megközelíthetetlenek voltak számára.

A mai napon érkező frissítés mindeközben megágyaz az Episode Gadiolus DLC-nek is, amely holnap válik elérhetővé a rajongók számára, a középpontjában egy nagyobb kiegészítőnek betudható tartalommal.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV soron következő frissítésének aktuális kedvcsinálóját, aminek köszönhetően kiderült, hogy a mai napon milyen extrákkal bővülhet majd ki a játék.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Azért csendben, a háttérben remélem faragják a pc portot. Valószínűleg nálam nem futna szépen, de nem is az lenne a lényeg. Gondolom rajtam kívül még nem kevesen örülnének.

válasz erre

Tommy

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Sok kicsi apróság de sokat hozzá tud tenni a jáékélményhez!

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja