Videón a Farming Simulator 17 frissen érkezett gigantikus traktorjai

2017. május 10.
4.7961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Giants Software és a Focus Home Interactive elérhetővé tették a Farming Simulator 17 legfrissebb DLC csomagját, amiről már korábban kiderült, hogy Big Bud Pack név alatt a világ legnagyobb traktorjait és mezőgazdasági gépeit állítja a középpontba.

Ezekről a masinákról láthatunk most egy átfogó kis bemutatót, amelyek úgy húzzák maguk után a több tízméteres ekéket és boronákat, mint Bözsi néni a banyatankot, ha akciós a csirkehús meg a Diannás cukorka a Teszkóban.

Hogy a készítők nyomatékosítsák a rajongókban a DLC érkezését, az alábbiakban mozgásban is megmutatják nekünk a bővítménnyel érkező újdonságokat, így ha mindig is szerettél volna bepattanni egy Big Bud volánja mögé, most itt a remek alkalom.

Farming Simulator 17 legfrissebb DLC csomagját, amiről már korábban kiderült, hogy Big Bud Pack név alatt a világ legnagyobb traktorjait és mezőgazdasági gépeit állítja a középpontba.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Gondoltam rá korábban, hogy ki kéne próbálni, de tartok tőle, hogy csak a trailerek jó kompoziciója miatt tetszik és maga a játék meg nem kötne le, úgy meg azért pénzkidobás. Sosem próbáltam még ilyen játékot.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ez elég komoly kis game ! röhögő smiley

válasz erre
Farming Simulator 17
5.950 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja