Videón a Destiny nagy áprilisi frissítése

2016. április 12.
2.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem csak a The Division, hanem a Destiny is egy komolyabb frissítéssel gazdagodik a mai nap folyamán, amit a legtöbb helyen csak a nagy áprilisi frissítésként emlegettek.

Nem véletlenül, hiszen rengeteg új tartalom érkezik ezzel, a Prison of Elders és a Court of Oryx mellett így egy új strike, új nehézségi szint, de még egy halom új páncél és fegyver is várható a csomagban - nyilvánvalóan csak többek között.

Amennyiben te is szeretnéd felfedezni, hogy mi van a jéghegy csúcsa alatt, akkor nézd meg gyorsan az alábbi videót, amely a Destiny nagy április frissítését hivatott összefoglalni.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destiny is egy komolyabb frissítéssel gazdagodik a mai nap folyamán, amit a legtöbb helyen csak a nagy áprilisi frissítésként emlegettek.'>
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 7 hónapja és 23 napja

EPIC meglepett smiley

válasz erre

kulacs

8 éve, 7 hónapja és 23 napja

Amennyit beleöltem én ebbe a játékba te jóég... Nagy beharangozások az új tartalmakkal, hogy mennyi minden lesz benne és még nagyobb pofáraesés mikor megjelentek a dlc-k. "Új pályák, kihívások" ---> a megszokott map/strike visszafele röhögő smiley Na meg aki az elejétől játszott vele, a végére megvehette még egyszer a játékot a túlárazott "rengeteg" tartalom miatt, míg a bundle annyi volt mint az alapjáték megjelenéskor.

válasz erre

muki

8 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nem játszok vele, úgyhogy nekem még a régi is új lenne. röhögő smiley De amúgy rohadt jól néz ki!

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ez ma ilyen frissülős nap röhögő smiley Jó kis csomagot kapott a Destiny is röhögő smiley

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja