Videómegosztó portál értelmiségieknek

2008. január 11.
1.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A héten útjára indult egy kifejezetten az értelmiségi réteget megszólítani kívánó online videómegosztó platform, a Bigthink.com.
 

Az új platform létrehozását anyagilag támogatta többek között az egyik PayPal-alapító és Larry Summers volt amerikai pénzügyminiszter is. Az üzemeltetők célja, hogy a műveltebb társadalmi réteghez tartozó internetezőket az oldalra csábítsák, amely a maga kategóriájában egyedülálló, amolyan kultúr YouTube-nak lehet azt tekinteni.

Jelenleg olyan százórányi mozgóképanyag közül válogathatnak a site-ra látogatók. A honlapon nem kaphatnak helyet a bulvár jellegű tartalmak, a felhasználók leginkább neves publicistákkal, politikusokkal, zenészekkel és más közéleti személyiségekkel készített interjúkat hívhatnak le a videóarchívumból.

Hogy milyen sikere lesz a Bigthink.com-nak azt nem lehet tudni, mindenesetre az biztos, hogy az idei esztendőben is jóval többen lesznek kiváncsiak a Paris Hilton botlásait bemutató videókra, mintsem a társadalmi problémákat tárgyaló interjúkra.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja