Videókkal készítheted fel magadat a Fear the Wolves szerdai indulására

2018. július 16.
1.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha minden a tervek szerint halad, akkor július 18-án, azaz most szerdán indul útnak a Fear the Wolves című többjátékos őrület, aminek részeként a STALKER-sorozat mintájára egy csernobili mutánsvilág vár ránk, rengeteg szörnyeteggel és túléléssel a főszerepben.

Hogy könnyebben érvényesülhessünk a játékban, a készítők most két friss videóval örvendeztettek meg minket annak érdekében, hogy már jó előre felkészülhessünk, ezáltal az első felvételen rögtön a farkasok kerülnek a főszerepbe, akik a Fear the Wolves veszélyes ellenfeleiként sokszor állítanak majd minket döntéskényszerbe.

Elfutunk? Kockára tesszük az értékes lőszert? Az alábbi felvételen mindent megtudhatsz a téma kapcsán, de érdemes vetni egy pillantást a másik filmecskére is, melyben arról hallunk, hogy miért lesz különösen fontos felszedni minden lootot ebben a kietlen és veszélyekkel teli világban.





Fear the Wolves című többjátékos őrület, aminek részeként a STALKER-sorozat mintájára egy csernobili mutánsvilág vár ránk, rengeteg szörnyeteggel és túléléssel a főszerepben.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nagyon bejövős! Várom!

válasz erre

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Hangulatos, bejönnek.

válasz erre
Fear the Wolves
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja