Videojátékos részleget indít a The Walking Dead kiadója

2018. április 05.
4.3011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Walking Dead-sorozattal elhíresült Skybound Entertainment bejelentette, hogy a jövőben szeretnék bővíteni cégük tevékenységi körét, így mostantól már nemcsak képregény- és médiakiadóként tekinthetünk rájuk, lévén beszálltak a videojátékos bizniszbe.
Advertisement

A csapat ugyanis egy hivatalos közleményben jelezte, hogy megalapították a Skybound Games névre keresztelt divíziót, amit nem kisebb név vezet, mint Ian Howe, az 505 Games egykori társalapítója, és a név alatt kizárólag videojátékok kiadásával szeretnének foglalkozni.

A Skybound Games égisze alatt két cím már bejelentésre is került, ezáltal biztosan ők gondozzák majd a Slime Ranchers és a The Long Dark kiadását, melyek idén szeptemberben kerülhetnek a boltok polcaira PS4-re és Xbox One-ra is.
Advertisement
4 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

3 éve, 2 hónapja

Bárcsak valakinek lenne bátorsága végre egy értelmes Walking Dead game-et készíteni. Adott lenne egy kibekúrt nagy terület... raklap zombi ,npc küldetések..... lehetne portyázni gyűjtögetni fegyvert craftolni bandázgatni stb mint a sorozatban. Egy ütős engine-el lazán lehetne egy aaa cím is bőven.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 2 hónapja

Ez igen jól hangzik!

válasz erre

Gólem

3 éve, 2 hónapja

Érdekes hogy nem egy Walking Dead játékkal jönnek ki először.

válasz erre

Hentes

3 éve, 2 hónapja

Legalább nem csak ezek az idegesítő TTG játékok lesznek.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja