Videojáték készül a True Blood alapján?

2009. szeptember 16.
3.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bármennyire is szeretjük a vámpírok tematikájával foglalkozó játékokat, sajnos egyelőre vajmi kevés alkotásnak sikerült feldolgoznia a témát, de azért akadnak emlékezetes darabok a múltban.

A baj csak az, hogy a múltban, hiszen mostanság valamiért szinte minden fejlesztő hanyagolja a témát, ez pedig megfigyelhető a filmek, sorozatok és könyvek világában is, pedig még rengeteg kiaknázatlan területe van a vámpírok mítoszának. Az HBO szerencsére műsorára tette a True Blood című sorozatot, amely a vámpírok mondakörét kívánja áthelyezni a modern korba, miszerint a vérszívók már képesek együtt élni az emberekkel, egy mesterséges vér segítségével, de természetesen az ember hitetlen, mint mindig.

Ez pedig hatalmas konfliktusokat szül a sorozatban is, az első évadot kis hazánkban elviekben szinkronizáltan vetítette a csatorna, azonban jelenleg nem is ez a lényeges, hanem sokkal inkább az, hogy az HBO bejegyeztette a True Blood nevet játékcímként is. A bejegyzés mellé félrefordíthatatlanul ott vannak a videojáték, a CD-ROM és egyéb olyan szavak, amelyek csak és kizárólag arra engednek következtetni, hogy bizony a háttérben már készülődik egy játék, méghozzá a True Blood alapján.

Mivel hivatalos bejelentéseink nincsenek, ezért egyelőre csak tapogatózunk a sötétben, azt azonban szinte teljesen biztosra vehetjük, hogy ez a játék készülődik, a milyen formában és kinek a keze által kérdések viszont sajnos megválaszolatlanok maradnak. Hogy meddig? Látjátok, ez is egy jó kérdés! Várjuk a hivatalos bejelentést, mert egy újabb vámpíros játék, még ha adaptáció is... Hmm.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja