Videojáték is készülhet a Space Jam 2-höz

2019. február 25.
4.2951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a minap jelentették be, hogy sok-sok év után mikor érkezhet a Space Jam című mozifilm folytatása, melyet annak idején tátott szájjal bámultunk az élő szereplőket a rajzfilmes hősökkel elegyítő megoldása miatt.

Ezt az utat kívánja folytatni 2021. július 16-án a Space Jam 2, mely LeBron James-t, a Los Angeles Lakers játékosát állítja a főszerepbe, és amint a hétvégén megtudtuk, a rendhagyó alkotáshoz még egy videojáték is készülhet - legalábbis az Iron Galaxy egyik első embereként ismert Dave Lang a Twitteren némi káromkodás társaságában elmondta, hogy nagyon szeretnének adaptációt készíteni a mozifilmhez.

Hogy miért ennyire fontos Dave-nek ez a dolog? Röviden és tömören azért, mert a kilencvenes években dolgozott az eredeti Space Jam mozifilmhez készült videojátékon, mely Sega Saturnra, PlayStationre és PC-re jelent meg, amihez érzékeny emlékek fűzik, mert az első alkotása volt professzionális fejlesztőként. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy megkapják az adaptációs lehetőséget!


3 hozzászólás

totyak

5 éve, 6 hónapja és 8 napja

Magam részéről feleslegesnek tartom ebből a játékot, sőt, magát a filmet is feleslegesnek találom. Az első rész a 90-es években elment, de nem volt nagy szám már akkor sem, manapság pedig sokkal többet vár a közönség.

válasz erre

muki

5 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ki gondolta volna röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 10 napja

Várható volt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja