VGA 2010: Befutott a beígért Thor: God of Thunder trailer is

2010. december 12.
2.3801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Gőzerővel robog tovább az idei VGA kiállítás, amelynek a lényeges momentumain és bejelentésein már túlestünk, azonban akadnak még kötelező apróságok, így például a korábban már beígért, sőt egy teaser trailerrel is alátámasztott mozgókép, amely a Thor: God of Thunder című videojátékhoz érkezett, és néhány olyan momentumát mutatja meg a játéknak, amely alapjaiban eldöntheti jövőbeni véleményünket róla, ugyanis gameplay jelenetekben bővelkedő felvételt kaptunk.

A játékról annyit érdemes tudni, hogy a méltán népszerű Marvel szuperhősről, Thor-ról szól majd - a hozzá készülő mozifilmhez érkezik ez a játék -, a hozzá kapcsolt sztoriban tehát őt irányítjuk majd hátsó nézetből, miközben megismerjük a viking és északi mitológia legjavát.

Természetesen az ismerkedés alatt akcióból sem lesz hiány, ott lesz ugyanis Thor kezében Mjölnir, az ő óriási kalapácsa, amivel minden rátörő képzeletbeli és mitikus teremtényt ki tudunk lapítani. Többek között erről szól a VGA 2010-re készült mozgókép is, amelyet itt és most magad is megtekinthetsz. A játék 2011 végén várható a boltok polcaira Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 10 napja

Tiszta AC... Mostanában mondjuk minden az.röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
VGA 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja