Vezetőket rabolt az Activision a nagy ellenlábasától

2009. július 22.
1.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Gamespot értesülései szerint az Activision két Electronic Arts-os meghatározó jelentőségű dolgozót is átcsábított a saját hajójára, méghozzá a San Francisco-ban felállított, vadonatúj stúdiója számára.

A helyzet azért is kínos, mert a két illető magas rangú beosztásban dolgozott az EA egyik legkiemelkedőbb belsős csapatánál, a nem régiben Visceral Games-re átnevezett EA Redwood Shores-nál. A két szóban forgó jó madár pedig Glen Schofield, general menedzser és Michael Condrey, COO (Chief Operating Officer).

A két úriember olyan sikerjátékok megalkotásában is részt vett, mint például a tavaly ősszel debütált Dead Space, a srácok első, mégis remekül sikerül túlélő horror alkotása. A Gamespot megbízható, ám névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy az Activision nem csak a megnevezett, majd végül át is igazoltatott két személyt környékezte meg, hanem további alkalmazottakra is fente a fogát az ellenlábas tulajdonában lévő Visceral Games-nél. Arról nem értesültünk, hogy ennek az ellenséges területen végrehajtott toborzókörútnak más zsákmányai is lettek volna Glen-en és Michael-ön kívül. A stúdió jelenleg a Dante's Inferno-n szorgoskodik többek között nagy elánnal, amely jövőre érkezik a két hádé masinára és PlayStation Portable-re egyaránt. Mint utóbb megtudtuk, a PC-s verzió esélytelenségben szenved, így a számítógépes tábor lemondással figyelheti a távolból.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaMarduk profiljaManiac profilja