Vezetékes fülesünkből csinál vezeték nélkülit a BTunes

2014. december 28.
1.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A legtöbben bizonyára vezetékes fülhallgatókkal és fejhallgatókkal rendelkezünk otthon, de sokszor kényelmesebb lenne, ha kedvencünkből gyorsan vezeték nélküli megoldást tudnánk varázsolni.

Erre kínál majd lehetőséget egy újabb Kickstarter projekt, mely a BTunes nevet kapta. A kis kiegészítőt egyszerűen csak be kell helyezni a normál 3.5mm-es csatlakozókba és Bluetooth technológián keresztül máris vezeték nélküli megoldásként használhatjuk korábbi vezetékes megoldásunkat.

Persze ez a kiegészítő csak akkor lehet hasznos, ha olyan termékünk van, melyről leválasztható a vezeték, illetve egyelőre csak a nagyobb gyártók nevét tüntette fel a készítő, így lehet, hogy bizonyos modelleknél nem fog működni az apróság. Ettől függetlenül remek ötletnek tűnik a BTunes, melyre 40 ezer dollárt kíván összegyűjteni a feltaláló. Január 4-ig kell befolynia ennyi támogatásnak, most pedig nagyjából 38 ezernél tart. Ha sikerül megvalósítani a projektet, akkor 49 dollárba (13 000 Ft) kerül majd a termék és május környékén lesz kapható.
5 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ha nagyon utánakeres az ember, szerintem talál gyárilag vezeték nélkülit is ebben az árfekvásben. Arról nem is beszélve, hogy itt azért jó pár dolognak klappolnia kell, hogy működjön a meglevő fülessel.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kell. Lehetne mondjuk kicsit olcsóbb de akkor is. Nem tudom mennyi ideje keresek valami vezeték nélküli megoldást olcsóbb kategóriában. Mondjuk megoldhatnák, hogy tudjon mikrofont is. Tényleg, USB-re nincs véletlen már ilyen? (ez nem költői kérdés)

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Idővel olcsóbb lesz ez is .

válasz erre

sarakrael

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kicsit még hozzárakok a 13000 forinthoz, és veszek belőle egy eleve vezetéknélküli fejhalgatót.
http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/akg/k-912-p41633234/
például akkor már egy ilyenre fektetnék be, ha vezeték nélkül is szeretnék hallgatózni.

válasz erre

wegh

10 éve, 1 hónapja és 12 napja

Remélem sikerül összehozni a projektet. Ez legalább hasznos és érdekes dolog, nem úgy mint a krumplisaláta. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja